Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC One vagy Samsung Galaxy...

HTC One vagy Samsung Galaxy S4? Melyik telefont vegyem hosszútávra (4-5 év)?

Figyelt kérdés
Tönkrement a régi telefonom, és újat akarok venni. Mindenképpen csúcskategóriás telefont szeretnék. Melyiket ajánljátok?

2013. ápr. 17. 14:01
1 2
 11/19 Krayzee93 válasza:

Lehet bármilyen jó, de szerintem egy Xperia Z mind a kettőt odaveri. + a Z vízálló por és ütésálló és üveg kijelző plusz még egy jó pár dolog ami mellette ár STAMINA mód is amivel kibírja egy hétig is éna helyedben ezt választanám.

U.i.: Xperia S-em van khm.. szanaszét dobáltam nem tört be a kijelzője úgy mint az SGS3-nak mikor osztálytársam kezéből kicsúszott és kapásból betört a kijelzője a HTC is valahogy így lehet mivel Corning Gorilla Glass van benne viszont a Sony-ba nem de ha HTC-t választasz akkor egy kicsit se essen le mert betörik a kijelző :D

2013. ápr. 18. 10:00
 12/19 anonim ***** válasza:

Amúgy minek raktad bele az iOS címkét ha nem iOS-t akarsz. :D

Egyébként ha az fontos számodra hogy hosszútávon kapjon folyamatos támogatást akkor iPhone. Nekem egy 3GS-em van, majdnem 4 éves telefon, de még mindig kap rá szoftverfrissítést, és simán futnak rajta a legújabb alkalmazások. :D (jó, néhány vadi új játék már nem :D)

Egyébként ezek közül inkább a HTC. Amiket eddig nyomkodtam androidos telefonokat, csak a HTC-nél volt az hogy nem fagyott ki, nem lépkedett ki az alkalmazásokból, nem akadt össze-vissza az alkalmazás. (hozzáteszem hogy 1-2 telefont mint pl. a Sony termékeit még nem próbáltam)

2013. ápr. 18. 14:01
 13/19 anonim ***** válasza:

Mégis miben jobb? Még ha azt írnád, hogy jobb, mert 8 magos (ami egyébként nem valami jó indoklás) azt felejtsd el, mert hozzánk a Snapdragon 600-as változat jön, ami 4 magos, és full ugyanaz van a HTC One-abn is.

Szóval vagy indokolj, vagy ne írj semmit.

Xperia Z jó telefon lett, de már csak a kijelzője miatt sem éri megvenni. TFT kijelző még talán egy 70-80 ezres, középkategóriás telefonba elmegy csúcskategóriába AMOLED vagy még jobb az IPS.

Pedig se a HTC, se a Sony, se a Samsung, de mondhatnék kisebb márkákat, se a ZTE, se a Huawei nem fagyogat. Persze előfordulhat, hogy bugos a szoftver, de azt vagy kijavítják (Xperia Z), vagy csak nagyon ritka.

2013. ápr. 18. 16:31
 14/19 anonim ***** válasza:

vegyél inkább nexus 4-et (én is arra hajtok :D)

vagy várd meg a nexus 5-öt

http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..

[link]

a kép linke kicsit nagy :DDD

2013. ápr. 19. 16:44
 15/19 anonim ***** válasza:

Nexus 5 nagyon valószínűtlen, hogy megjelenne. Sőt, még a Key Lime Pie sem várható.

De majd I/O-n kiderül.

2013. ápr. 19. 19:02
 16/19 anonim válasza:
Na a következő nexus a Galaxy S4 lesz :P
2013. máj. 22. 13:39
 17/19 anonim ***** válasza:

mindenkeppen samsung s4 ! sokkal jobban nez ki es tobbet tud :):)

szerintem megeri :) legcsobban 134 ezerert lattam

2013. aug. 3. 02:08
 18/19 anonim ***** válasza:
hupsz, bocsi elirtam :D legolcsobban *
2013. aug. 3. 02:08
 19/19 anonim válasza:
A HTC one jelenleg a legjobb telefon, nem laggol legjobb kijelzője, videofelvételek is a legjobbak + Hdr mikrofon. Én is eredetileg galaxy s4et vettem, de 7 nap után becseréltem (t-mobile ha online rendelés lehet ilyet). A HTC sokkal jobb és szebb is.
2013. aug. 6. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!