Mit kell tudni az iphonekröl?
Figyelt kérdés
A nagy gondom hogy egy iphone vásárlása előtt állok. mindenkitől azt hallom hogy jó meg minden,de van pár ember akik azt mondják hogy nem túl jó és hogy nem birsz minden alkalmazást(vagy ilyesmiket) használni mert az iphone inkább amerikában működik tökéletesen. Ezt tudom hogy nagyon hülyén fogalmaztam meg,de aki ért hozzá az megérti hogy mit szeretnék. Szóval meg szeretném tudni hogy mit kell tudni egy iphone vásárlásakor? mennyire jó az iphone? mit ajánlotok: Samsung galaxy s3 mini vagy iphone 4S? és most ne gyertek az árával meg az ilyesmikkel,csak a minőségét szeretném megtudni mindkettőnek és hogy melyik a jobb? Ja,és akinek van iphonja vagy s3 minije az ha bír írjon le róla valamit,mert én egyáltalán nem értek a mobilokhoz :P2013. ápr. 16. 20:11
11/13 Kutyus70 válasza:
Annyit kell tudni az iPhone-rol, hogy messze a legjobb.
12/13 anonim válasza:
AZ aplle szar. nézzétek csak meg az iphone 5-nek 1.2GHz processora van a Samsung Galaxy S 4-nek meg 2.0-ás
procija.AZ APPLE SZAR.
13/13 anonim válasza:
utolsó, te is értessz hozzá, az a lényeg...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!