1/9 anonim válasza:
Szókereső! Bármelyik ismerősömnek megmutattam, egyből rákattantak :D
2/9 anonim válasza:
Szókereső, én is imádom meg az ismerőseim is. :)) de egy darabig el lehet lenni pou-val is. Vannak ilyen kijutós játékok, 100 doors of revenge 100 floors stb... skater boy, bmx boy, mouse, solitaire(pasziánsz), legyen ön is milliomos, line runner, guess word, alkímia stb. Van sok jó játék azt, hogy neked mi tetszik nem tudom. Válogass. :))
4/9 anonim válasza:
Én ezeket csípem:
Lane Splitter
Pudding monsters
Slice it
Bunny Shooter
Magma mobile játékai is nagyon királyak!
Angry Birds ,Cut the Rope gondolom ezeket nem is kell írni. Keresni kell, mert rengeteg jó játék van ismeretlenebb.Pl.:
Cut"n"Roll
Angry Hero Tank
Greedy Spider(ezt mondjuk sokan ismerik)
Tank Hero
Plastic Soldier
Feed Me...stb.
5/9 anonim válasza:
Nagyobb jàtékok pedig: GTA, Gameloft játékok,Dead Trigger stb. Az ilyenekről úgyis rendszeresen hall az ember.
6/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, masodik valaszolo:minden jatekom megvan amit irtal!XD
2013. ápr. 16. 19:03
7/9 anonim válasza:
Modern Combat 4, 3, NOVA 3, Asphalt 7, Need For Speed Most Wanted, Wild Blood, Call of Duty Black Ops: Zombies, Shadowgun, Dead Trigger, Dead Space, Gta 3, Gta Vice City, Real Racing 3.
Most ennyi jutott az eszembe.
8/9 A kérdező kommentje:
2. valaszolo:Valaszom:vagyXD
2013. ápr. 17. 20:26
9/9 Varga Mikeee válasza:
Szerintem a gta3 a legjobb androidra ,ha kicsit kutakodsz még ingyenis letudod tölteni,reg. nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!