Melyik jobb? Asus Nexus 7 vagy Samsung Galaxy Tab 2 (7. 0)
Ez kérdés?
Szerinted miért kerül kétszer annyiba az asus?
részben a tab 2 jobb,a felülete miatt(nekem ilyen van,és nagyon tetszik eddig) plusz a sasmung híres a könnyű romolhatóságáról,és a házhozmegyünk szervizéről...(nekem még nem kellett őket hívni szerencsére,nem volt hiba,csak egyszer lefagyott,de ez inkább android hiba)
a nexus 7 sem rossz,de van ott gond bőven az összeszerelés minőségével sajnos...a családban lévőt vissza kellett küldeni eleinte,mert levált az üveg rész a műanyag házból,és először javítani sem akarták,aztán meg kiderült,hogy ez az egész jellemző a nexusra... úgy már javították(először leejtésre fogták a hibát-.-)
egyébként a nexus 7 sem rossz táblagép,de szerintem a tabletben pont a felület a fontos,és abból a nexus a sima holo felületével alulmarad(hiába gyorsabb,szinte semi funkció nincs benne) eleinte én sis olyat akartam,de a memória,és gari miatt inkább a tabot vettem:)
lehet,hogy erre nem lesz majd android 5.0 meg stb,de a 4.1 a tab2re egy tökéletes rendszer lett(akadás előfordul,de a négy mag is van,hogy gondolkodik pár másodpercet:)még a négymagos csúcs htc-m is van,hogy megakad,de akkor durván.
sebességérzetben a tab 2 még az iPad szintjét is simán utóléri 4.1-el;) szerintem egyébként egyik tablettel sem jársz rosszul... a négy mag pedig nem feltétlenül jobb(főleg,ha a tegrákról van szó,mert az még melegedik is nagyon:S)
az előző vagyok...és iPad2ről váltotam,annyira nem csalódtam...tény,hogy nem egy kategória a kettő,de eddig az android hibákon kívül,meg az aluminium ház utáni műanyagra váltáson kívül semmi gondot nemm tapasztaltam((sőt,ez a 7cooll még hordozhatóbb is:)
meg talán az ipadban leheletnyivel jobb volt az ios felület:D de az drágáb is volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!