Iphone 4es ből a 8GB szerintetek elég mint memória?
Figyelt kérdés
Arra gondolok itt hogyha nem töltök rá minden sz@rt, akkor az a memóriaterület bőven elég-e
Előre is köszi
2013. ápr. 14. 21:59
2/8 anonim válasza:
amugy szerintem mind kettőnek elég, bár én androidos vagyok
3/8 anonim válasza:
Elég sovány a 8GB, ebből 2GB csak a iOS. Attól függ, hogy mire akarod használni. A játékok pl. rengeteget felhasználnak.
4/8 anonim válasza:
na jah, például csak a real racing 3 kaliberű játékok nálam használva(felhasználói adatokkal és egyéb mentésekkel együtt) majdnem 2 GB-ot elfoglal. és akkor még csak 1 játékot tettél fel rá. ugyanez van a többi alkalmazásnál is, kb 20-40 megákat foglalnak, de ha elkezded használni, és elkezdi lementeni a fontosabb információkat, például facebook alkalmazásnál adataidat stb, akkor könnyen meghízik 200 megásra. javaslom minimum 16 gigás változatot. 8 giga gyorsan elfogy.
5/8 anonim válasza:
Ha videózol, a fotózol HD-ben, az nem lesz elég. Én szoktam videokat szerkesztgetni, csak úgy, szóval én 32 GB-ossal tudok boldogulni, az bőven kényelmes.... De felhasználófüggő, tudom. De már ha albumokat teszel rá, pár filmet is, el fogja vinni azt a kicsi tárhelyet.
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddig válaszokat, alapvetően internetre használnám, meg talán pár alkalmazást raknék rá..
és nem bővíthető a memóriája igaz?
2013. ápr. 15. 18:37
7/8 anonim válasza:
Nem bővíthető, ezért célszerűbb a nagyobbat, mert sosem lehet tudni hogy a jövőben milyen alkalmazás tetszik majd meg és ne az legyen a gond, hogy nincs elég hely, mert az idegesítő tud lenni.
8/8 Jakuza8 válasza:
Nekem 8gb-s van és használom rendesen ,150db zene programok,játékok és mégsincs tele a memória!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!