Milyen mobilt érdemes venni manapság 100 000-ig?
Figyelt kérdés
Régen nem kértem volna segítséget mert nagyon benne voltam a témában de aztán más dolgok kezdtek érdekelni és kb 2012 eleje óta nem figyelem a mobilok fejlődését, én személy szerint az Xperia S vagy T-t néztem ki de hajlok másfelé is, viszont előre szólok, Samsungot nem veszek.2013. ápr. 14. 15:06
11/11 anonim válasza:
Tudom, hogy a Nexus 4 is LG, de Nexus, ezért más kategória. Nexus-t akármelyik márka csinálhatja, az elsődlegesen Nexus.
Menőzés szempontjából is Nexus 4. Nexus 4 nehezen beszerezhető, tehát ritka, és az egyik legjobb telefon, amit mindenki tud, tehát menőzési faktora is a legnagyobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!