Androidos telefonom van és mintával lehetett feloldani, de elfelejtettem. Utána kiadta hogy írjam be az e-mail címem és a jelszavam de azt írta ki hogy hibás pedig gépen működik mit csináljak?
Hello!
Nekem ez a probléma úgy oldódott meg, hogy Recovery Menüből rányomtam a Factory Settingsre leírom hogy hogy juthatsz be a Recovery Menübe.
1. Legyen az aksid legalább 40% on.
2. Kapcsold ki a telefont.
3. Nyomd meg a Volume Up + Home + Power gombot addig amég elő jön a Recovery Mode.
4. A Volume Up + Volume Down gombbal navigálva menj rá a Factory Settings-re. A Home ( középső gombbal) kiválasztod . Aztán a telefont újra indítok ha lefagy akkor vedd ki az aksi és be utána rendesen fog működni.
5. Remélem segítettem ;)
Helo!Nekem is ugyanez a problémám, de ha benyomom
Volume Up + Home + Power gombot , akkor valami ramdump mode jön be és ott nem lehet semmit navigálni.Mi lehet a baj?
(Remélem nem baj hogy ide írtam,de nem akartam emiatt egy külön kérdést indítani)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!