A 3nap bolti vásárlásos csere csak internetes rendelés esetén érvényes, vagy akkor is, ha én veszem meg a boltban az adott készüléket?
Figyelt kérdés
Vettem egy Tabletet, és nagyon szaggat. Az eladó azt mondta, hogy mindenre tökéletes. De játszani nem. Egy facebook alkalmazás is bezárja magát, és a skype-ba sem tud belépni. Nos, én a Skype miatt vásároltam, és így ez nem működik, és eléggé vacak. Az eladó az ellenkezőjét állította. A Pénzem visszakaphatom szerintetek?2013. ápr. 12. 21:06
1/5 anonim válasza:
Ne álmodoz ilyesmiről magyarországon.
2/5 anonim válasza:
Milyen tablet ez?
Hogy mit mondott az eladó, arra nem, csak a műszaki adatokra lehet hivatkozni.
Ha azok közül valamelyiket nem teljesíti lehet visszakövetelni.
Biztos vagyok benne, hogy van játék, ami fut rajta.
Megkockáztatom, hogy olyan is van, ami nem fut rajta.
Skype: tabot újraindítani, minden futó, magától induló (sok lehet és felesleges) alkalmazást lelőni, skypot csak akkor indítani.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen. A fruit ninja fut rajta. Amúgy elindul a skype, de nem jelentkezik be. Csak tölt. A facebook app pedig miután töltené a főoldalt, kilépés. Amúgy egy kínai tablet.
2013. ápr. 13. 07:08
4/5 anonim válasza:
Amúgy kínai tablet..
Melyik nem az? Nekem is kínai van, 2magos, 1.6GHz-es, IPS és minden nyalánkság. Kínából rendelve is 200dollár felett volt.
Tudtam volna onnan rendelni 60 dollárért is. Sejtheted a különbséget, bár kínai-kínai...
5/5 A kérdező kommentje:
Értem, hogy mire célzol, de amit leírtam, azok alapján sejteni lehet, hogy 1 vacak. Visszavittük a boltba, kipróbálta az eladó, és látta, hogy tényleg vacak. Ígyhát azt mondta, hogy kedden jöjjek be, mert jön sok másik tablet. Ha pedig nem jön be, akkor visszaadja a pénzt.
2013. ápr. 13. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!