Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia lumia 800 vagy iphone4?

Nokia lumia 800 vagy iphone4?

Figyelt kérdés
Te melyiket választanád és miért?
2013. ápr. 12. 19:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Én a Nokiát venném, mert nekem nem tetszik az iphone meg az IOS.. A windows phone nagyon jó oprendszer, külsöre is sokkal jobban néz ki a Nokia. Én személy szerint azt venném
2013. ápr. 12. 19:38
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem vagyok se WP, se iOS fan, de a két (számomra) rossz közül inkább iPhone-t vennék.

Tesómnak Lumia 800-a van, szóval néha nyomkodom, és nem jön be. Nem lenne rossz, nem akad, gyors, de kis túlzással semmit sem tudsz rajta csinálni, alig van rá program. És iOS sem akad, gyors, még a gyengébb iPhone 4 is gördülékeny, viszont tele van programmal, játékkal, konkrétan ez a legnagyobb hátránya a WP miatt, viszont ez akkora hátrány, hogy elegendő legyen a vásárlás elállásához.

2013. ápr. 12. 20:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem vegyél egy lumia 620 ast . De a két telló közűl inkább a Lumiát , csak az a gond hogy mind a két készülék támogatása szélén van és egyébként nem tudom hogy lehet valaki annyira ibóktalan hogy 150 000 alkalmazásra azt mondja hogy semmi , de szerintem csak hazugál össze vissza , amit hall összefűzi a képzeletével és kész is van egy komment .
2013. ápr. 13. 16:54
 4/5 anonim válasza:
Azt mondják,hogy a Lumia-k gyengék,de az iPhone-ra mindent pénzért lehet rátölteni :S
2013. ápr. 13. 19:30
 5/5 anonim ***** válasza:

Nokia

Pro: -Tényleg nagyon jó a windows oprendszer, a felhasználói fiókok integrálása nagyon jó

-Külső stílus, kinézet

-Folyamatos Update

Kontra: -Nem fiatal a telefon

-Én 16 éves vagyok és én keveslem mind az ingyenes mind az össz appok számát

-Nem olyan könnyen feltörhető mint az android

Ezek mind saját tapasztalatok.

2013. ápr. 14. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!