Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért merül gyorsabban az...

Miért merül gyorsabban az iphone 4 akkumlátora, mint eddig?

Figyelt kérdés
Egy héttel ezelőt még estig simán kibirta töltés nélkül most meg már egy fél napig sem birja.Egy éjszaka alatt 20%-ot merül egy pár napja meg 3%-ot merült.6.1 es IOs van rajta.

2013. ápr. 12. 16:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem lesz örökös...
2013. ápr. 12. 16:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Telepitettél valami olyan programot, ami nagyon leszivja.
2013. ápr. 12. 17:15
 3/5 anonim ***** válasza:
2-es válaszoló nagyon jól mondja, nem az iOS-sel van a baj, hanem valami olyan appot tettél fel a telefonra, ami szívja. Nekem pl egy repülőszimulátoros (landolós) játék szívta ilyen brutálisan, hiába léptem ki belőle, este még kb 30%on volt, reggel meg már nem is ébresztett, mert 0%-ra döglött ki. Amit kinyiffantottam ezt a játékot, minden helyreállt. Gondold át az utóbb telepített appokat, kísérletezz.
2013. ápr. 12. 18:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat megpróbálnom
2013. ápr. 12. 19:19
 5/5 szandyi válasza:
Nekem egy ebresztoora alkalmazas szivta le az aksit folyamatosan, ha 100%osan beallitottam este az ebresztot reggel meg ebresztett de ha kevesebbel mondjuk, reggel mar total le volt merulve! Miota rajottem nincs ebreszto ora alkalmazasom, az alapot hasznalom :) ami meg nagyon szivja az aksit a 3G es a 100% fenyero, de ezt gondolom tudod :)
2013. ápr. 29. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!