Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vízbe esett mobiltelefon....

Vízbe esett mobiltelefon. Érdemes még szervizbe vinni?

Figyelt kérdés
Ma beleesett a samsung galaxy s advance telefonom a vízbe. 5 másodperctől többet nem volt benne, mert azonnal kivettem. Kivettem a sim kártyát, memóriakártyát meg az akkut és alaposan áttöröltem mindent, kifújkáltam belőle a vizet, de nem tudtam, hogy nem szabad pár napig bekapcsolni. Szóval én kb 20 perc múlva már be is kapcsoltam. Rögtön kipróbáltam rajta mindent, és semmi baja nem volt, használtam is egész nap. Ettől függetlenül elvigyem holnap szervizbe? Vagy ha eddig (1 óra óta) semmi bajt nem vettem észre, akkor már nem szükséges?
2013. ápr. 11. 18:15
 1/5 anonim ***** válasza:
ha vizet kap és elromlik, úgyse javítják meg . szóval ne vidd el
2013. ápr. 11. 18:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Ez a 6,5 óra alatt csak elromlott volna már, ha vizet kapott volna, nem?!
2013. ápr. 11. 18:29
 3/5 anonim ***** válasza:
nem tudhatod. lehet, hogy gyors szárítás miatt csak nagyon kis oxidálódás történt, de lehet ez tovább megy később, és 2-3 nap múlva elér egy olyan részt, ami már gátolja a működésben. de szervízbe tényleg nem érdemes elvinni, mert kb. az egész alaplapot tudnák csak kicserélni.
2013. ápr. 12. 12:03
 4/5 A kérdező kommentje:
Szerencse, hogy elvittem, mert megmentettek benne ezt-azt, ami egy héten belül tönkrement volna, ha így marad :)
2013. ápr. 13. 12:07
 5/5 anonim válasza:
Már így nagyon utólag de muszály vagyok ide írni xD te elhiszed amikor azt mondják neked hogy cserélnek ezt-azt akkor tényleg csinálnak valamit?Ha valami probléma lenne a dologba akkor az nem 1 hetes használat után jön ki
2016. máj. 6. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!