Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A SONY mobilok közül csak az...

A SONY mobilok közül csak az Xperia j az amelyik rossz vagy mindegyik olyan rossz?

Figyelt kérdés
Az egyik osztálytársamnak Xperia j-e van és elégé rossz(fagyogat, laggolnak a játékok, többször is összeomlik a rendszer...).

2013. ápr. 11. 13:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem ismerem a telefont, de Xperia-m van nekem is. Nem fagy, nincs gond vele és másoknak sem. Küldjön rá SUS-al frissítést + gyári beállítosok visszaállítása és nem fog fagyni neki sem.
2013. ápr. 11. 13:29
 2/6 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem kb. az összes xperia szar. Pontosabban csak a rajta lévő szoftver. Pontosabban csak az andorid 4.0 és a 4.1, a 2.3 tökéletes. Volt xperia minim, 2.3 -al rohadt gyors volt, 4.0 szar mint állat. A mostani sola -mmal uygan ez a helyzet. Haver S -ével szint úgy. Ha a sony -ék megtanulnának programozni, rohadt király márka lenne, de így...
2013. ápr. 11. 17:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Sonyra meg Sony Ericssonra nem szabad a legújabb szoftvert rakni, csak azt, ami gyárilag volt rajta. Nekem ez a tapasztalatom.
2013. ápr. 11. 18:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Egy magosokat valóban tönkreteszi, lassítja az ICS, de én az U-mmal teljesen elégedett vagyok.
2013. ápr. 12. 09:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Alapból csak a J ilyen. A többi ilyen lesz HA factory reset nélkül rakják rá az új androidot. Az én S-em 2.3-al tökéletes volt, felrakom a 4.0-át, akkor jött a galaxy mini színvonal, és factory reset után visszakerült a normál kerékvágásba.
2013. ápr. 12. 14:27
 6/6 anonim válasza:
100%
Én a csak j ről hallottam rosszat a többiről nagyon jókat. Nekem xperia go m van és imádom
2013. máj. 7. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!