Sziasztok. Kicsi furcsa kerdes, de mostanaban annyi olyan kerdesbe lehet belefutni, hogy gondoltam, megkerdezem. Van olyan kerdes, hogy pl a 3-3S lassul, nincs mar ra frissites, tehat lassan majdnem hogy egy alap keszulek lesz tudas ugyileg. Ez nyilvan azert van, hogy az ember vegye a kovetkezot?! Van egy 4s-em, de ezek alapjan meddig lesz ra frissites? Ugy tudom, iden kijon az 5S, .. Szoval ez is elavult lesz pl jovore? Az biztos, hogy tobb ilyen keszulekem nem lesz, csak azert kicsik sokba kerult, nem akarnam viszonylag hamar lecserelni :(
szerintem az egyik az, hogyha te szereted, és tudod használni, akkor nem elavult. igaz, hogy a 3G már tényleg kuka, de a 3GS még frissítés nélkül is simán használható 1-2 durvább alkalmazás nélkül szerintem még ebben az évben biztos. utánna még jön a 4, ami szintén talán a jövő évet kibírja, tehát még ésszerűen bő 2-2,5 éved biztos van használni a 4S-edet. Frissítésügyileg is valószínű (ha lesz) még az iOS 8-at megkaphatja, ha már a 4 megkapja a 7-et, és azzal lesz kivezetve.
2013. ápr. 11. 12:53
2/11 A kérdező kommentje:
Koszonom, teljesen megnyugodtam :) egyebkent durva, hogy regen, akar a fel tegla telefonok jobban birtak, most aztan az a furcsa, ha egy okosabb telefon kibir 3evet..:) pl. nagyim telefonja mar 10 eves es kutya baja, :)
telefonomra visszaterve, jo keszulek, de annyit nem er, mint amennyibe kerult, bar azt mondjak, hogy aki egyszer be tudta lakni, nem adja iPhone alatt..dehogynem.. :)
2013. ápr. 11. 13:01
3/11 anonim válasza:
Szerintem ha nincs telerakva mindenféle programokkal, nem fog akadni a 3-mas Iphone sem. Egyébként a 4S még mindig az egyik legjobb okostelefon, nincs miért aggódnod.
2013. ápr. 11. 18:17
4/11 A kérdező kommentje:
Koszonom. Sok program nem fut rajta, csak My data mg, hogy tudjam, mennyinel tart a netem, Viber es az Idokep. :)
2013. ápr. 11. 18:55
5/11 anonim válasza:
első vagyok, nem tudom, énis azon vagyok, pedig soha nem voltam az a típus, akinek 1 évnél tovább lett volna meg telefonja, és csakis azért maradt meg az iPhone 4-esem már jóideje, mert nincs ennél több más plusz dologra szükségem, amit mondjuk másik telefon nyújt. meg mivel nem tömegtermék, ezért értékállóbb is. például a samsunggal az a baj(vegyük az s2-t), hogy már ugyanazzal vagy hasonló hardverrel kidobtak vagy 6 féle telefont, és ezért gyorsan veszít az értékéből.
2013. ápr. 12. 10:02
6/11 A kérdező kommentje:
Na igen! Bar az hozzatartozik az igazsaghoz, hogy nekem ez meglepetes volt, hatha szeretni fogom es nem akarom lecserelni egy ev utan. :) ma tapasztaltam, hogy nem mindig reagal az erintesre, felek, hogy ebbol szerviz lesz, ezekkel meg nincs tul jo tapasztalatom, sokszor csak pakoljak a keszulekeket jobbrol balra, ... :( pedig en aztan tenyleg vigyazok ra, mint a himes tojasra, hatul a gyari folia, elol is folia, szilikon tokban. Ez az elso tapicskolos mobil ami megfelel, szeretem, ezert ijedeztem a frissites kapcsan :)
2013. ápr. 12. 20:34
7/11 csempéző vizipisztoy válasza:
A "3g már kuka" megjegyzéshez csak annyit szeretnék mondani, hogy ez nem igaz.
Valóban nincs már rá frissítés és új app, de a telefon összes funkciója működik és ugyanolyan gyors mint 5 éve amikor megvettem. Hibátlan a wifi-is stb...
2013. ápr. 13. 17:38
8/11 anonim válasza:
jó lehet túloztam, és persze alkalmazásokból is régebbi verziókat(pl facebook) lehet felrakni, de az tény, hogy az alkalmazáskorlátozásokon kívül konkrétan még így is lealáz néhány androidos telefont.
2013. ápr. 13. 22:19
9/11 A kérdező kommentje:
Koszonom, ment mindenkinek a zold pacsi :) teljesen megnyugodtam :) volt aki privatban leh*lyezett, mert minek nekem ilyen telefon, nos kedves xy, ha megsertegetnenek teged egy ilyennel, nem hiszem, hogy visszaadnad ;) azert koszi ;)
2013. ápr. 14. 10:05
10/11 anonim válasza:
Én annyit szólnék hozzá, hogy sima 4-em van :) Egy hónapja vettem a magenta színű szolgáltatónál - bár már előtte is vol iphone-om jó néhány, de már kellett egy új - és nagyon nem tervezem 2 évnél előbb lecserélni :) Amire egy iphone való, azt mind tudja, a 4s-től vmivel lassabb, de nem hat meg, mert nem nagyon netezek rajta, max facebook és e-mail :) És persze nem utolsó sorban a 4 és 4s a legjobban összerakott iphone ;) Tehát kedves kérdező, így 2013 június havában eszed ágában ne legyen aggódni :D Egy ilyen iphone - 4,4s.. - nem egy két évre van kitalálva. 3-4 éves simán kihúzhatsz vele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.