Mitől fogy le a pénz a telómról?
Figyelt kérdés
Emberkék! Én tényleg semmit nem csinálok, csak amit SIM-kártya nélkül is szoktam. Nemrég kaptam új telót, egy Galaxy. Ha berakom a kártyát, rövid időn belül küldözgetik azSMS-t,h lefogyott a pénzem (pl. egy este alatt, ált. éjjel, mikor ráadásul alszok). Van rajta bill.zár, netezni csak WiFivel, Marketről se töltögetek le, 1x telefonáltam az este alatt (2 percet, a csomag díjaival tisztában vok). Futhat rajta vmi frissítés? Dehát sokat használom kártya nélkül is... Segítségg!!! Értelmes válaszokat várok.2013. ápr. 10. 18:38
1/2 anonim válasza:
alkalmazások szinkronizálnak a háttérben és a hálózatot használják erre. Ha nincs net csomagod akkor ez igen drága mukatság
2/2 anonim válasza:
Beállításokon a mobil adatforgalmat kapcsold ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!