Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Root Explorert androidos...

Root Explorert androidos telefonra honan tudok letölteni?

Figyelt kérdés
Sony xperia tipohoz kéne és edig amiket leszedtem azok nem futnak rajta valamiért
2013. ápr. 10. 17:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
rootolva van?
2013. ápr. 10. 17:47
 2/14 A kérdező kommentje:
nem tudom azt hogyan kell meg az mit tesz nem értek hozá anyira sajnos
 3/14 anonim ***** válasza:
Ha leszedted és nem megy akk nincs rootolva telód!Más hiba nemlehet!
 4/14 anonim ***** válasza:
Ha nem értesz hozzá akk mi a francnak a Root Exp ?
2013. ápr. 10. 17:48
 5/14 A kérdező kommentje:
és akkor azt hogyan kellmegcsinálni?
2013. ápr. 10. 17:48
 6/14 anonim ***** válasza:
Itt most fontosabb kérdés az h minek neked a Root Exp?!
2013. ápr. 10. 17:49
 7/14 anonim ***** válasza:
A Root és rejtelmei nem gyerekeknek valók még vmi kárt teszel a telóban!:D
2013. ápr. 10. 17:50
 8/14 A kérdező kommentje:
az egyik haveromnak kel és az kért meg hogy rakjam rá neki a telefonjára nem tudom minek neki,de meg tudnád mondani akkor léci hogy hogyan kell meg csinálni :D
2013. ápr. 10. 17:50
 9/14 anonim ***** válasza:

Megmondani konkrétan nem mivel nincs tipo-m (h őszinte legyek soha nemis vennék xD) de útba igazíthatlak!:D előre szólok megfogsz vele szenvedni!:D mire megtalálod a helyes utat amivel rootolhatod a telót!:D

Először is a Root annyit jelent h Admin jogot kapsz a készülék szoftvere felett!Magyarul bármihez hozzáférhetsz az Androidodban!Ezért is veszélyes mert ha vmilyen szotfver hibát okozol képes kihatni a hardverre is! úgy mint nekem még annooo egy samsungnál :D tudatlan voltam törölgettem stb stb és kaputtt xD

Másodszor pedig google.hu :) pl: How to root xperia tipo vagy ilyesmik!

2013. ápr. 10. 17:55
 10/14 anonim ***** válasza:
ES File explorernek is lehet root explorer jogosultsàgot adni.Annyi lesz a különbség, hogy a fàjlkezelőben a rendszerfàjlokat is fogod làtni, tudod majd ide-oda helyezni, törölni, stb.Minek az neked, ha azt sem tudod, hogy rootoltad-e a telódat, vagy sem?De gyanítom, hogy nem...
2013. ápr. 10. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!