Powervr sgx 544mp3 (533mhz) vagy adreno 330?
Nos ez nagyon érdekes egy kérdés!:) Erőben,tudásban ugyanott vannak!:) De h ez mennyire van így sokban függ magától az eszköztől amiben vannak :) h milyen chipset mennyire jók hozzá a szoftverek :) Ezekről regélni lehetne!:) Ink két telefont írj azt jobban össze lehet hasonlítani!:) az ilyenekben 100%-ig otthon vagyok!:)
Deee egyébként ha úgy nézzük akk kb mint Ati-Nvidia...:) ugyanolyan erős kártyákat készítenek csak az egyik olcsóbb mint a másik ^^ :) a Powervr az olcsóbb sőt ink úgy fogalmaznék h a Powervr Keleti az Adreno meg Eu :) ezt értsd a használat gyakorisága szerint :) a legtöbb magyar piacon fel lelhető telefon Adreno-val rendelkezik!:) Személy szerint nekem Powervr van és simán felveszi a versenyt az Adreno-val szóval semmi vagy nemkell oda a kérdésbe a két GPU-t veheted úgy h U.A.!Hiszen ennyire felső kategóriánál már gyakorlatilag fölös a versengés hisz nincs olyan alkalmazás még ami megfogja!nincs olyan játék ami laggolna ha így jobban érted :)
Adreno 330.
PowerVR SGX544 MP3 kb az Adreno 320-al volt egy szinten, vagyis kicsit erősebb is volt, viszont Adreno 330 1,5-2x erősebb a 320-nál, lazán jobb nála.
Persze ezt gyakorlatban nem fogod észrevenni, hisz már olyan szinten van mindkettő, hogy mindennapi használat közben az a pár százalék eltérés, vagy ha akár 2x olyan erős is lenne a 330, mint az SGX544 nem tűnne fel, hisz a PowerVR is még évekig bőven erősnek fog számítani.
Hehe Mr előttem hozzá szóló azért ne együk olyan forrón a levest ;-) lessuk csak még a linket:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!