Milyen telefont ajánlanátok egy kezdőnek?
én xperia s-t,sl-t vennék a helyedben,azt a középkategóriának a felső rétegébe sorolnám.
4,3as kijelzője van,ami fontos ha netezésre is rendszeresen használni akarod.
fehér színben pedig nőknek is kiváló hiába szögletes kicsit.
az hogy eddig buta telefonod volt ne tartson vissza,lehet az okostelók úgy meg tetszenek meg annyira bele rázódsz hogy még a végén meg bánnád ha most egy alsó kategóriást vennél.
Xperia U 3,5 col
Xperia P 4 col
Xperia S 4,3 col.
Én ezeket ajánlom, ezek Androidos telefonok, és nagyon jók a kategóriájukban. Xperia U 43000 ft (alsó közép kategória) Xperia P 62000 ft (közép kategória) Xperia S 77000 ft (felső közép kategória) Galaxy s3 mini-t nem érdemes venni, mert az Xperia P jobb nála (ha érdekel a magyarázat, érdeklődj privátban:)), és majd 10000 ft-al olcsóbb. Androidos telefont meg azért érdemes venni, mert rengeteg alkalmazás van rá, könnyen testreszabható (gondolom ez egy lánynál elég fontos), elterjedt, és Androidra is van offline Gps: Igo.
Nokia-t akkor vegyél, ha Windows Phone-os telefont szeretnél, a Windows előnye, hogy gyors, stabil, nem akad, fagy, viszont nagyon kevés alkalmazás van rá az Androidhoz képest (számomra túl kevés) de az alapvető alkalmazáok természetesen itt is vannak. És Windows-os telefonok közül leginkább a Lumia-kat tudom ajánlani, azok közül is a Windows Phone 8-as rendszerrel ellátottakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!