Miért nem tudok e-mailt küldeni a telefonomról?
Figyelt kérdés
Nokia E71-el megírom és mikor el akarom küldeni nem megy el hanem azt írja ki , hogy ellenőrizzem az e-mail beállításokat. Nekem nem tűnik fel semmi ,hogy valami rossz lenne , legalábbis nem tudom mit kell átállítani2009. szept. 22. 16:56
1/2 A kérdező kommentje:
Természetesem van már e-mail postafiókom ,de csak a küldéssel van baj a bejövőket meg tudom nézni.
2009. szept. 22. 16:58
2/2 anonim válasza:
Ha internetezni és e-mailt fogadni tudsz, de küldeni nem ugyanazon a készüléken, akkor nagyon gyanús, hogy mégis az SMTP beállítások környékén van a baj. Vagy titkosítást használsz, holott nem kéne, vagy fordítva, vagy a Port szám nem jó (a titkosítatlan 25), esetleg a kapcsolódás módja nincs jól beállítva. A Te telefonodra a szolgáltatód telepítette a beállításokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!