SÜRGŐS! Ha nem play áruházból töltök le és telepítek fel egy játékot a telefonomra, az garanciavesztéssel jár?
Figyelt kérdés
Illetve ha letöltöttem és feltelepítettem egy játékot (nem play áruházból), azt hogyha utána letörlöm akkor marad olyan nyoma a telefonban amit szervízben, műhelyben észrevehetnek? Értelmes válaszokat kérnék. Sony Xperia Tipo#telefon #Xperia #letöltés #szerviz #műhely #garanciavesztés #Play áruház #Sony Xperia Tipo #nem play áruházból
2013. ápr. 9. 16:31
21/22 anonim válasza:
Kedves 18-as válaszoló! Te vagy a sík hülye, mivel androidra rengeteg vírus van, ráadásul nem csak egy fajta, hanem mindenféle. Trójai, betolakodó stb. Szerintem te is tegyél egy vírusírtót a telefonodra mert hidd el, hogy meg fogod járni.
22/22 anonim válasza:
Ja tudom. Még a windows -ra írt vírusokat is tudja futtatni. Az osx -re írtakról pedig ne is beszéljünk... Kezdem érteni az "Okos telefon hülye gyereknek" mondást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!