Hogyan tudom feljebb huzni a samsung galaxy minim prociját? Ki van rootolva
Pedig igaza van. Hova akarod húzkodni? Jobb nem lesz tőle csak instabil.
Ha erősebb telefon kell cseréld le.
Egyébként tényleg zsákbamacska játék a procihúzás, ha eljutsz odáig, akkor is csak lépésről lépésre, mert ha túlhúzod, úgy lefagy a teló hogy indulhatsz a nulláról újratelepítéssel.
Ha már custom romod lesz, a procihúzáshoz ajánlatos engedélyezni az undervolt cpu-t is, kevésbé melegszik és nem zabálja az akkut, stabilabb.
A menüben van egy pipa, hogy újraindításkor is őrizze meg a procihúzás beállítást, az csak akkor szabad bepipálni, ha már biztos hogy stabil a húzás.
Nekem a gyárilag 600 MHz X8-am 652 MHz-en még stabilan fut, de fölötte már "törik" a képernyő, fagyogat, nem bírja. Egy haveromnak 700 felett is gond nélkül fut. Ahogy épp a soron sikerült a proci.
Megnéztem, minden beírt vélemény szerint működik. A nem egész 500 Ft-os ár sem vészes. Jó lehet.
Nekem spec a custom kernel + rom tudja, úgyhogy nem kell.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!