Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Xperia S vagy Samsung...

Sony Xperia S vagy Samsung Galaxy S II? Szerintetek melyiket érdemes meg venni?

Figyelt kérdés
Új telót készülök venni és végül erre a kettőre gondoltam. A Sony Xperia S-ben az a jó, h HD felbontású, bár elvileg nagyon gyorsan merül. Az S2 aksija viszont jóval tovább bírja, bár igaz h kisebb a felbontása is. Tapasztalatok a két telefonról? Melyiket érdemesebb meg venni? A Sony tényleg sokszor leszokott fagyni?

2013. ápr. 8. 18:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Engem a kijelző csalogatna. De ott az akkuidő az S2-nél, ami a gyári nagyobb akkuval szép. Amúgy haverom nemrég vett Xperia S-t, és telepakolta mindennel, néha tud laggolni, és panaszkodik a fagyásokra, de múltkor mutatta, és lehet, hogy csak FC-zett valami nála.

Igazából engem nem érdekel az a kis + akkuidő, mert nemsok, bár anno elég volt ahhoz, hogy kihúzzam vele a napot. Be kell osztani az egészet. Eleinte úgyis úgy lesz, hogy sokat nyomkodod, és majd később nem merül úgy, mert nem fogod annyit nyomkodni. Nekem Note 2-m van és eleinte 6 óra akkuidőm volt és 30-50%-on volt akkor a telefon. Fél év múlva pedig 2-3 óra szokott lenni, és úgy 30-50%-on a telefon. A szinkronizálás megeszi az akkut.. :)

2013. máj. 11. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!