Anyum nemrég vett egy SAMSUNG S5220 (star 3) touchscreen telefont, egy ideig nem volt vele semmi gond, és pár napja éjjel 00 óra környékén, bekapcsol elkezdi lejáttszani az ébresztő jelződallamát?
pedig az ébresztő ki van kapcsolva, és kiírja azt, hogy JELZÉS?
Állandóan a képernyő felső sarkában egy ébresztőóra ikon van, ami nem tűnik el. Mi lehet a baj?
nekem is volt ilyen..de már nem emlékszem hogy mi lett vele..
most újra kezdte, csak most 4:40-kor ébreszt minden nap!!!!már kivagyok tőőőőle!
tegnap már átállítottam az óráját is, de nem tudom hogyan..percre pontosan ébresztett megint, pedig órákkal eltoltam az időt rajta..valahogy visszaállította magát!
nekem se tűnik el az ébr.óra ikonja, de ha rámegyek az ébresztésre,akkor ott nem látszik,hogy be lenne állítva...
szólj,ha rájöttél hogyan kell megszűntetni!!!
szia! gondoltam írok,mert tegnap este megoldottam a problémát..hátha nektek is beválik..
beállítottam két különböző ébresztést..mindegyiknél rámentem,hogy csak egyszeri alkalom..kiléptem, majd újra be, és rámentem, hogy ébresztések törlése, többet kiválaszt..és akkor mindent kitörölt :-)
és eltűnt az óra jel is...éééés nem ébresztett hajnalban :-))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!