Hogy tudom visszatolteni a 6.1.2 es szoftvert az iphone- omra?
Van egy iphone 4s em es letoltottem ra a 6.1.3.-mat de sajnos erre a verziora nincsen jailbreak!
Hogy tudnám megoldani ezt a problémát?
Pont ugyan így jártam!
Nem lehet visszatölteni alaplapcserés a dolog voltam már vele apple rendszergazdás embernél és elégé sok helyen de nem lehet visszatölteni:S és gondolom a firmwared is 06.15.00
hát mind1, de en is ugy tudom hogy nem lesz ra jailbreak sajnos
De azert koszonom a valaszokat!
most elvileg az evasion 1.5.4 olyan van már van 6.1.3 ig de nekem még nem sikerült letöltenem ! nem tudom hogy mennyire kamu... vagy igaz. keress rá googlen
de elvileg ha tinyumbrellával csinálsz egy saját ipws-t akkor azt betudod tölteni itunesba alt+shift el...és akkor vissza tudod telepíteni de nem garantált.
van még egy féle lehetőség hogy rednsowba a mostani legújabba ments shsh-t és választ exteas>even more>restore ott be kell raknod az iost is és a mentett shsh-t is és lehetséges hogy ez iphone 4 nél bejön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!