Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri még venni Xperia T-t?

Megéri még venni Xperia T-t?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy megállja e a helyét még kb 2 év múlva is a hardvere?

Tudom most elég erős kis készülék, csak nem tudom hogy vegyek e drágábbat, mondjuk Z-t.

2013. ápr. 8. 10:48
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Jelenleg akkor jó vétel a T is.
2013. ápr. 8. 12:29
 12/17 dirtboy ***** válasza:
szerintem nem,az árával van baj, de ha minden kép xperia kell akkor jó vétel igen.
2013. ápr. 8. 12:33
 13/17 A kérdező kommentje:

100ezer a mostani ára, annyiért szerinted sok?

Z-t vennék csak az meg elég drága, ezért gondolkodok rajta

hogy melyik legyen, várni meg nem akarok mert úgy is lesz jobb meg jobb, de akkor meg várhat az ember addig amíg meg nem unja.

2013. ápr. 8. 12:45
 14/17 dirtboy ***** válasza:
a nexus 4 egy sokkal jobb vétel lenne bár nem tudom az mennyi szolgáltatónál én mindig a legolcsóbb árukat nézem és abban nincs nagy különbség viszont jobb proci,sokkal jobb grafikus gyorsító,nagyobb kijelző,ips kijelző,2gb ram,támogatása is jobb a nexusoknak
2013. ápr. 8. 13:03
 15/17 anonim ***** válasza:

2 év múlva, talán olyan szinten lesz, mint az SGS1. Lehet, hogy S2 szinten is lehet majd. De ez mind csak találgatás.

Játékokra majd valószínűleg jó lesz, de ez attól is függ, hogy majd 2014-ben mi lesz a csúcshardver. Mikor megláttam az idei csúcskészülékeket, nem éreztem azt az érzést, hogy kell. A Note 2 megtetszett. Főleg az akkuidő miatt, mert még az S4 sem bírja addig, mint a Note 2, habár megközelíti.

2013. ápr. 8. 14:32
 16/17 dirtboy ***** válasza:

/de ez attól is függ, hogy majd 2014-ben mi lesz a csúcshardver./

elég komoly hardverek lesznek egyébként,itt egy úgy csoda tűnt fel.

nem tudom hogy ismered e a htc one-t,elég brutál egy készülék és a D801 bőven félre söpri.

egyébként a D801 az optimus G2 lesz.

[link]

vagy itt a tegra tervei a jövőre 2015ig nézve.

[link]

2013. ápr. 8. 22:56
 17/17 A kérdező kommentje:

Nexus 4et nem árul a T.

Mind gondolkodok rajta melyik legyen.

Lehet inkább mégiscsak Z lesz belőle.

Kösz a válaszokat!

2013. ápr. 9. 01:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!