Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem tölt micro usb-ről?...

Raidmax kérdése:

Miért nem tölt micro usb-ről? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nincs eltörve az usb kábel,nincs elmozdulva hajszálrepedve,elégve a telefon micro usb csatlakozója.Számítógépről tölt normálisan csak nagyon lassan szval a gépből nagyon kevés feszültséget és ampert kap.(4,3v,400mA)

Szereztem hozzá külső usb adatptert (samsung 1200mA),többi készülékem gond nélkül tölt róla!De a telefon nem hajlandó töltődni ,mikor kihuzom a töltőt a fali aljzatből a telefon felvillan ,szval valamit mégis érzékel ,de ha rajta van a töltő ,lemerül:)Samsung omniapro b7610 készülékről lenne szó.

2013. ápr. 7. 17:25
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Azt javasolták mások hogy szerezzek mini-->micro átalakítót és azzal menni fog,firmware frissités stabil wm6,5.

Értelmes válaszokat kérek. "vidd szervizbe ""szar az usb" ilyeneket pls ne mert ha elolvassátok megértitek rem:) több db micro usb kábellel tesztelve!!!

2013. ápr. 7. 17:29
 2/11 anonim ***** válasza:
Miért veted el alapból azt a lehetőséget, hogy szar az USB?
2013. ápr. 7. 17:44
 3/11 A kérdező kommentje:

Ha a gépről tölt ,adatkommunikáció teljesen rendben van és a többi eszközt tudom tölteni ugyanazzal asz usb kábellel ,és az adapterről is tölt minden egyes készülékem ,akkor szerinted usb?:DImádlak!

Gépem stanby ban is ad feszültséget az usbre ugyis tölt minden készülékem(tablet,mobiltelefon,külső gps)dea telefon akkor megáll ha standby ba áll a gép.Remélem sikerült érthetően elmagyaráznom:) üdv!

2013. ápr. 7. 17:50
 4/11 A kérdező kommentje:
És ebből gondolom hogy valamit be kellene állítani a telefonon,mivel szerintem csak akkor tölt a telefon ha kap valamilyen jelet,leszedtem hozzá 1 programot amivel rengeteg dolgot be lehet állítani ,power managereket állítgattam benne de az sem jött be ,ugyse tölt ha a power managerek teljesen ki vannak kapcsolva ugyse ha be:S
2013. ápr. 7. 17:55
 5/11 A kérdező kommentje:
Samsung omniapro b7610 micro usb portja ,nem lötyög ,nem zörög,nem szikrázik,nem füstöl,nincs eldeformálódva ,ha kell készítek róla képet is
2013. ápr. 7. 17:59
 6/11 A kérdező kommentje:
2013. ápr. 7. 18:01
 7/11 A kérdező kommentje:
hosszas szerelgetés és böngészés után megvan! van az usb kábelben 4 ér gnd+5v ez a táp ez jó és jól gondoltam kell neki valamilyen jel az pedig a data- +data+ kábelek rövidzárlatával lehet elérni igy a telefon érzékeli hogy lehet szívni az energiát mivel nincs semmilyen adatforgalom,Osszátok terjesszétek:)
2013. ápr. 7. 21:10
 8/11 anonim ***** válasza:
Valami lehet úgy is szar, hogy éppen csak egy kicsit tölt, pedig nagyon kéne. Ezért szar.
2013. ápr. 7. 22:13
 9/11 A kérdező kommentje:
kifejtenéd ezt 1 kicsit bővebben?:) mi a gond? neked se tölt a micro usb-d? ha kicsit tölt próbálkozz nagyobb töltővel :)üdv
2013. ápr. 8. 00:55
 10/11 anonim ***** válasza:

Azért nem tölt usb portól a készüléket (dehát számítógép usb portjárólvan szó), mert a max engedélyezett felvehető áram 500mA. Ha ennél nagyobb energiát kér a csatlakoztatott eszköz, akkor vagy válaszol a géped rá vagy nem. Ha válaszol akkor ugye megtagadja a kérést, ha nem akkor meg nyilván eleve végre se hajtja.

sületlenséget lehetőleg ne írjatok. Sok idióta...

2014. júl. 5. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!