Sony ericsson xperia x8 vagy sony ericsson xperia x10 mini pro-t vegyek?
"akkor az x10 mini prora rá startolok XD"
Xperia mini pro-ra startolj rá, ha jót akarsz... X10 nélkül a névben..,.
Ejj , nehéz felfogású vagy te xD
Ezek közül az x10 mini pro amit a kérdésben írtál , DE a 2011-es mini pro mint írtam sokkal fejlettebb , nagyobb és pro , azaz billentyűs. Kicsit nehéz eligazodni tessen:
Sony Ericsson Xperia x10 a legnagyobb ezek közül de elavult és nem qwertys [link]
Sony Ericsson Xperia x10 mini , qwerty nélkül egy elavult hardver
Sony Ericsson Xperia x10 mini pro , qwerty , elavult hardver , ez az amit te szeretnél annyira....
Sony Ericsson Xperia x8 kisebb mint az x10 , de nagyobb a többinél , elavult és nem qwerty (egyébként nekem ilyen van, de meg fogok tőle szabadulni
(X) Sony Ericsson Xperia mini pro , fejlettebb hardver és qwertys (egyébként itt lejjebb görgetsz és meglátom , hogy két külön teló az x10 mini pro és a mini pro
Sony Ericsson Xperia mini , hasonló az előző mini prohoz , de nincs benne qwerty
Összeszedtem neked a qwertys és nem qwertys testvéreket .... Remélem könnyebb lesz eligazodni.... Ha nem akarsz rosszul járni és mindenféleképpen qwertys kell , illetve maradsz az Ericssonnal érthetetlen módon , akkor csakis a SONY ERICSSON XPERIA MINI PRO ami jó neked... (X) -el jelöltem utolsó előtti... Használtan kapod meg már szerintem az összest , mivel 2013-at írunk , de 20.000 forint környékén már kaphatsz ilyen telefont is....
Remélem tudtam segíteni és jó irányba fordul a döntésed . huhh.
Mini pro-ra szavazok èn is. Az x8, az x10 mini ès az x10 mini pro (u20i)hardvere azonos. Annyi hogy az x10 mini pro kisebb, de van qwerty. Rà egy èvre kijött a pro (mk16i), a mini pro (sk17i) ès a mini (st15i) ès a többi (ray, stb). Ezekböl mèg a mini pronak ès a pronak van billentyüzete.
A mini pro 3"-os 1ghz procival ès 512 rammal jött ki (az elödje 600mhz ès kevesebb ram). A pro olyan mint a mini pro, kicsit màsabb a kinèzete, de azonos hardver. A különbsèg, hogy 3.7" a kijelzö ès van hdmi csati (viszont dràgàbb egy jó 10essel hasznàltan is).
Amùgy mini pro-t talàlsz fèl èveset függetlenül 25èrt.
Az elsö androidosom az x10 mini pro volt (gyenge hardver, de nagyon jól tuningolható), a mostani a mini pro (jobb hardver, de akkora különbsèg màr nincs a tuning szoftver ès a gyàri között, ettöl függetlenül megèri).
Ha hamarosan kiadnak egy 2013as qwerty-t, akkor megveszem, ha nem akkor lecserèlem egy pro-ra.
Ès csak sony:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!