Samsung Omnia 2 vagy Iphone 3G?
Figyelt kérdés
Okstelefont szeretnék venni, de nem tudom eldönteni melyiket válasszam. Érdekelne, hogy kinek mi a véleménye a 2 készülékről és, hogy melyiket választátok.2009. szept. 21. 16:53
1/5 anonim válasza:
Egyiket sem inkább LG km900 Arena nézd meg:) Elméletileg ez a legjobb telefon igy mostanság a Samsung Jet-tel vetekszik. Csakhát drága
2/5 A kérdező kommentje:
A Samsung Jet-nél az Omnia 2 többet tud.
Tudomásom szerint a Jet-nek zárt az op rendszere is.
2009. szept. 21. 17:20
3/5 anonim válasza:
Samsung Omnia 2 sokkal jobb mint az iPhone 3G!!!
jobb az arena-nál is!! a Samsung Omnia 2-t inkább az iPhone 3GS-el hasonlítsd össze de én még akkor is a samsungot választanám!!! mert az apple-re csakis kizárólag apple-s cuccokat tehetsz az omnia meg windows mobilos is szal nagyonjó
4/5 anonim válasza:
már az omnia 1 is többet tud mint az iphone 3g...mondom ezt úgy, hogy 10 hónapja omnia tulaj vagyok
5/5 anonim válasza:
kb tudásban a sorrend:
1. Omnia 2
2. iPhone 3G
3. Jet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!