Apple Iphone 5-öt milyen színben?
Fekete vagy fehér?
13/F
akármilyenben veszed jól mutat
bemész a boltba és kezedbe veszed mind kettőt és amelyik megfog téged
Vedd meg azt amelyik jobban tetszik neked. Egyik csak jobban tetszik.;) Ha egyedit szeretnel vedd meg a feheret(egy csoppet se b.zis ha egy fiunak nem fekete a telefonja).
15\L
köszi :D
Én csak azért nem vennék fehéret mert az elején a szenzor fekete színű és elüt, meg a képernyő sem olvad bele.
Szerintem se b...s, nekem fekete van, ferjemnek es meg par ferfi ismerosomnek is feher, hidd el, nem nemi identitas kerdese, aki igy all hozza, bizony IQ- :)
En azert dontottem a fekete mellett, mert feherrol sokszor ordit, hogy iPhone, mig a feketerol annyira nem, de hogy biztosra menjek, vettem ra olyan tokot, ami gondosan takarja az almat :)
ja, hogy ne lopják el :D okos :D
Meg várom míg kijön az 5s meg az Ios 7. És akkor majd azt :D Most lehet, hogy inkább Htc One mellet döntenék. Pedig rendesen bele vagyok zúgva az Appleba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!