Mi lehet a baja az iPhone-omnak?
Figyelt kérdés
Körülbelül 5 hónapig volt iOS 6.0.1 az iPhone 3GS-emen, mikor véletlen frissítettem minden tweak-et a Cydia-ról és újraindítást kért. Mivel még egy régebbi jailbreak (tethered) volt a telefonon, így nem tudtam újraindítani rögtön gépről. Úgy döntöttem visszarakom a 4.3.3-as verziót, mert az gyorsabb és untethered a jailbreak hozzá. A napokban láttam, hogy van a 6.0.1-hez is untethered jailbreak, így gondoltam visszarakom azt. A baj itt kezdődik, hogy sehogy sem akar! Próbáltam iTunes-al és redsn0w-al is. iTunes-nál recovery loop jön és dobja a hibákat, redsn0w-nál pedig amikor kiírja, hogy "Waiting for device", akkor nem csinál semmit. Gondoltam, jó akkor egyefene felrakom a 6.1.3-at iTunes-ban, de azt sem engedi azzal a hibával, hogy "this device isn't eligible for the requested build". Kérlek benneteket segítsetek, mert igaz hogy most gyors az iPhone-om, de semmi új app-ot nem tudok rátenni, stb. Köszönöm!2013. ápr. 5. 15:52
1/3 anonim válasza:
A telefont próbáltad DFU módba tenni és úgy restore-olni? (iTunes-al) lehet segít
Csak az után próbáld ezt ,ha Recovery mode-ból nem ment iTunes-el a restore
2/3 A kérdező kommentje:
Még Pawned DFU-ban is próbáltam eredménytelenül.
2013. ápr. 6. 13:39
3/3 anonim válasza:
Próbáld meg,hogy elinditod a tinyumbrella-6.12.00.exe-t, majd start TSS server, utána elinditod az itunest,és ugy próbáld meg a restor-t. csak egy ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!