Melyikek mostanában a jó mobiltelefonok?
Kéne vennem egy újat, de abszolút nem értek hozzájuk.
Melyik az a fajta ami jó? Hol keressem, és melyikek az újak? Ha valaki oldalt tud linkelni, ahol tudok keresgélni (de nem interneten szeretnék venni), azt megköszönném!
teljesítmény teszteket és telefon teszteket olvass sokat,így lehet ilyen téren képbe kerülni.
nem tudom mennyit szánsz rá de felső kategóriából az optimus g-t ajánlom,én is olyat szeretnék venni.
kb xperia z szinten van viszont kb 27 ropival olcsóbb.
gsm boltokban 132ért van 24hónap bolti garival és tartozékokkal.
Lemaradt:
WP7, WP8, Android és iOS. A legjobb telefonos operációs rendszerek. A wp7 a legolcsóbb, ezt is arról írom, a wp8 drágább, de annyival jobb, mivel igen komoly grafikája van. Az android a szabadság rendszere, szét szabhatod az egészet, bár a szabdalás szaggatást, akadást okozhat. Az iOS a legdrágább és a legmodernebb. Minden megtalálható rá.
Összességben:
A wp7 és wp8 a leggyorsabb és legbiztosabb, az android a leg testre szabhatóbb, az iOS pedig a legszebb és legmodernebb, bár ez utóbbi kérdéses.
jézus isten, de bonyolult. de nehogy azt higgyétek, hogy egy hülye kis p*csa vagyok, mert pont, hogy nem, de ezekhez valahogy tök hülye vagyok. de a boltban úgy is segítenek majd az eladók, nem?
és köszönöm a segítséget
igen
és még akkor bele sem menet az előttem szóló az androidon belül is a különböző fajtákba pl ICS,jelly bean stb,sőt a jelly beannek is már van újabba verziója a 4.2
Elöször is döntened kell, hogy ios (iphone), windózfón vagy android.
Szerintem: iphone tùl van àrazva, nem nagy durranàs. Windows phone-t nem szeretem, de nem fikàzom. Az android sokkal egyszerübb, variàlhatóbb, de pl a nokia lumiàk szoftvere megbìzhatóbb ès sporlósabbak az akksival. Emellett a Nokia minösègi telefon...
Az android testreszabhatóbb, àradnak rà a programok, sokkal több a lehetösèged. A közèp kategóriàban sony-t ajànlanèk, mert a legjobb az àr/èrtèk aràny, de felsö kategóriàban Samsung S3/S4. Ezekre a samsung jó szoftvert rakott, de a gyengèbbeket csak összelapàtolta.
A htc mèg egy feltörekvö telefon, azok is rendben össze vannak rakva, de itt be is van fejezve, mert ezeken kìvül csak moslèkok vannak (lg, motorola, zte, huawei ès ezek alatt jönnek a kìnai no name-ek).
Nèzegesd meg, hogy kinèzetre melyik jön be, majd ìrd be gugliba a nevèt+ full spec. Az elsö talàlat a gsmarena.com oldala. Ott minden adatot megtalàlsz róla, össze tudod hasonlìtani.
A szoftver fejlettsège nem fontos, a frissìtès vagy kijön rà, vagy egyik spanoddal felrakatsz egy custom romot. De ettö függetlenül az erösebbekre kijön ès egy darabig nem lesz rà szüksèg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!