Miért nem tudom androidos játékoknál az Obb folderba belemásolni az obb filet?
Figyelt kérdés
A telefon memóriájánál van egy obb folder... de olvastam valahol hogy az SD kártyán kell az Android folderben lenni, nálam nem volt, így csináltam egyet, oda be is másoltam de így se működik, a telefon memóriájánál pedig nem engedi bemásolni.2013. ápr. 4. 21:44
1/2 anonim válasza:
A kártyára kell másolni. Ha nem megy akkor valamit rosszul csinálsz vagy nem rá való verzió.
2/2 A kérdező kommentje:
A kártyán az Android folderben létrehoztam az Obb foldert oda bemásoltam de nem működik. Szóval mikor belemék a játékba akkor kéri hogy 80MB ot szedjek le, de nem engedi mert nem fizettem elő.Mit csinálok rosszul? 4.0.4 van fenn Desire S a telefon
2013. ápr. 4. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!