Alcatel ONE TOUCH 991 mi a vélemény? Mert.
Figyelt kérdés
Mert valamiért nagyon olcsónak tünik nem is csak tűnik 30-35ezer forint között mozog. A képernyője 4-es tehát nem értem.. És a másik amit nem értek hogy most milyen android van rajta??? 4.0.1-es? mert valahol ez van valahol meg másik...Ezen a teéón fut subway surf,viber stb stb. ilyen mai dolgok?2013. ápr. 4. 21:40
2/5 A kérdező kommentje:
Gingerbread (Google Android OS v2,3) van rajta?? áhhh az nem jó de lehet frissíteni op rendszert?
2013. ápr. 6. 08:45
3/5 anonim válasza:
Nem hinném, az Y200-ra se adtak ki 4.0-s frissítést, pedig abban jobb processzor van mint ebben (ARMv7). Én igazából nem is ajánlom, mert az Y200-nak és a Samsung Galaxy Mini 2-nek erősebb hardvere van, ráadásul olcsóbb is. Baromira nem éri meg az az Alcatel telefon, drága a tudásához képest. Am a Subway Surfer nem hinném h menne rajta a 256 MB RAM miatt.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszodat! Szerintem inkább alcatel ot 997 veszek :) Az jobb és azon 4 op rendszer van nem?
2013. ápr. 7. 10:13
5/5 anonim válasza:
Ja. Plusz ott az 512 MB RAM, meg az MTK6577-es SoC (2mag, 1GHz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!