Szerintetek érdemes mostanság (2013 tavaszában) iPhone 4-et venni?
A legtöbb androidos telefon nem igazán jön be, és én mobilkereskedőnél láttam jó áron iPhone 4-et (60-75 között tud a srác szerezni alig használtakat, vagy épp újakat, azt nem kérdeztem meg, majd nem sokára visszamegyek hozzá :) )
igen, mindenki azt mondja hogy inkább 4S vagy 5 érné meg jobban, de nekem nincs ennyi pénzem és anya se szeretné ha sokat költenék telefonra (90-100 ezret vagy többet, azt mondja inkább rakjam el későbbre, de telefont -akár iPhone 4-et- mindenképp vegyek, mert az most szükséges.
Mi a véleményetek erről? negatív - pozitív is egyaránt jöhet, de légyszi ne anyázzatok stb. :)))
én egy csomó helyen voltam iphone látogatóban úgymond, és egy használt 4-es kezdődött 70 ezer forintnál.. :DDDD
S3 mini meg a mostani árak szerint 65 körül van... :)és ugye hogy többet tud és még olcsóbb is? :D teljesen megéri, de tényleg, szóval vegyünk mindketten S3 minit ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!