Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Windows phone telefonra, hogy...

Windows phone telefonra, hogy és hol lehet letölteni?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 4. 18:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Market/Áruházon keresztül, bejelentkezel, és már tölthezed is az alkalmazásokat. Más módszer nincs rá, hacsak nem WP8 ad van. Akkor akár kigooglezheted, .xap kiterjesztésű állományok telepíthetőek.

De ha van rá módod, cseréld le androidra, nagyon fos a WP akármelyik verziója.

2013. ápr. 4. 18:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Ezeken a válaszolókon elsírom magam, de most őszintén használtál már wp-t legalább egy egész napon át(nem egy percig).Szánalmas.
2013. ápr. 4. 19:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Másfél évig volt htc hd7 a tulajdonomban, és azon ugyebár wp7 volt. Ez idő alatt bántam a napot, h még azt az 50eurot is kiadtam arra a szarra. Maga a telefon nem volt rossz, nade a rendszer, az gané, ami csak lehet nyakazekertrn bonyolultan van megoldva, a csempéket többé látni se akarom. Az alkalmazások egyáltalán nem integrálódnak a rendszerbe, semmi komfortérzet nincs a wp-ben. Lehet neked akármilyen lumiád, mondjuk egy 920as, jó hardwerrel, vagy bármi más, szar teló lesz a rendszer miatt. 4 hónapja van samsung galaxy s3-mam, és a cserét semmiképp sem bántam meg, sőt... .
2013. ápr. 4. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!