Van egy Zte blade 3-as telefonom nagyon meg vagyok elégedve vele kivétel a feladatok bezárásával, vki segítene?
1. a vírusirtó nekem olyan hogy ha elvesztem ellopják a telóm vagy kicserélik benne a kártyát akk küld nekem sms-t meg még helyet is.
2. pl az élő hátteret állítok be az is kikapcsolja és visszaál az eredeti.
3. de az óra + időjárás widget nem indull újra
4. Azért szoktam "mindent kilőni" mert pl a játékokat,böngészőt meg egy két app nem záródik be és a fenének van kedve mindegyiket külön-külön kinyomni !
1. a vírusirtó nekem olyan hogy ha elvesztem ellopják a telóm vagy kicserélik benne a kártyát akk küld nekem sms-t meg még helyet is.
Ha ellopják és van esze azonnal factory resetet fog csinálni a telón, nem lesz már rajta az alkalmazás ami az sms-t küldené
2. pl az élő hátteret állítok be az is kikapcsolja és visszaál az eredeti.
Csak lassítja a telefon működését, jobban is merül tőle
- Azért szoktam "mindent kilőni" mert pl a játékokat,böngészőt meg egy két app nem záródik be és a fenének van kedve mindegyiket külön-külön kinyomni !
Opera Minit és Mobile-t be lehet csukni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!