Xperia X8 gyári hiba, hogy nem fényképez, nem tud fogadni blootuson?
A kamera nem fényképez, nem videóz sehogy, de behozza ezt: kamera alkalmazás com android camera folyamata váratlanul leállt. Mindig ezt írja ki. Meg a blootusnál nem fogad, vagy elmegy 5%ig és megbontja a kapcsolatot. Különben küldeni tud. Hardveres a hiba? Vagy szoftveres? Bolti termék ez, amikor vissza vittem, eladó lehárított, hogy azért volt ár leszállítva mert hibás android.
Gsm boltból való, tegnapi. Helyre akarom hozni a telót.
Mit csináljak a készüléknek?
Shakira android van rajta.
Shakira android? :))))))))))
Töltsd le a pc companiont és kattintas a frissitésre majd a javitásra és kövesd a instrukciókat.
Lol, Shakira android, biztos blootussal rakták fel.
Menjél szépen vissza és rakass rá egy normális androidot.
otthon flashtoollal, pc companionnal vagy sus-sal 10 perc alatt felrakod és megkapod a gyári szoftot rajta. Ez csak szoftver hiba, a telódnak semmi baja!
Shakira a telefon "beceneve"
Mint az x10 mini pro-nak a mimmi és a mini pro-nak a mango.
Ha gyári rom van rajta, akkor az Eclair (2.1)
Skacok a válaszokat amiket adtatok, többet értek, mint gsm használt pultnál, amit ürge tanácsolt.
Ment az a köszönöm. Köszönöm, úgy csináltam, különben az hogy, hogy kártevőktől hemzsegnek az android eme Sakiras példányai? Melyik andoridos xperia, nokia, egyéb androidos tud felvenni lépést a mai kartevők ellen úgy, hogy se nem lassul se nem fagy le, mekkora legyen a proci minimum és a RAM? Mely típusok ígérnek stabilabbat mint elődeik, melyiket tutkó ne válasszam ki?
Ha ùjraraksz egy gyàri romot, akkor nem lesz tele kàrtevökkel. Arra kell csak figyelni, hogy honnan mit töltesz le.
Ettöl függetlenül szìved joga antivirust felrakni (nekem ezekböl a kaspersky tetszett), de nem olyan fontos mint egy pc esetèben, hiszen a pc-s vìrusok androidon nem èrnek semmit (de az androidra kèszìtett most kezd terjedni).
Ilyenkor elöfurdulhat, hogy megtelik a belsö memória (nekem is, x10 mini pro esetèben, ami hardverileg megegyezik). Ilyenkor vagy megturbózod a gyàri 2.1et, vagy turbózott 2.3at raksz fel ès fogsz tudni sd-re telepìteni. (4.0 ès 4.1 màr nagyon lassù....)
Eladtam, idegesítő készülék. Fényerő alacsony, aksi gyenge.
Legn hiba, hogy tollat nem érzékel a kijelző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!