Fatalerr0r kérdése:
Az androidos telefonomat rá szeretném kötni a hifimre, ami sikerült is csak az a bajom, hogy nem ugy mukodik ahogy szeretnem, mivel a hifi nem ad maximalis teljesitmenyt es a subwoofer szinte alig mukodik, miert nem megy rendes hangerovel?
Figyelt kérdés
, olyan mintha le lenne halkitva kozbe minden maxon van, mi lehet a baja? 3.5 jackes kabellel kotottem ossze2013. ápr. 3. 12:48
1/2 anonim válasza:
Kevés a meghajtó jel erőssége. Ha keveset kap, a hifi sem tud csodát tenni!
2/2 A kérdező kommentje:
már megoldottam,az volt a baja hogy a zenet a telommal toltottem le a youtuberol és ezert a telefon mp3-nak ismerte be de kozbe video fajl volt,zene lejatszoban gyenge minosegbe jatszodta le de ha videolejatszoval inditom el akkor tokeletesen mukodik,azert koszi
2013. ápr. 3. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!