Patrice kérdése:
Miért nem kapcsol be a Sony Xperia SL telefonom? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sony Xperia SL telefonom nem kapcsol be, az Xperia feliratig jut el és semmit nem lehet vele kezdeni. Semmi új dolgot nem kapott az előző napokban.2013. ápr. 3. 08:25
11/13 A kérdező kommentje:
Sikerült megoldani a problémát. Három gomb (bekapcsoló, hangszabályzó, kamera) benyomása egyszerre és újra indult a rendszer.
2013. ápr. 4. 09:06
12/13 Szüsz Szilvia válasza:
Szia Patrice!
Ha megkérlek, leírnád nekem lépésenként, hogy mit csináltál a telefonnal, amitől megjavult? Az én Sony Xperia L telefonommal is ugyanez történt, ráadásul ma vettem. :( A gépen való frissítés közben egyszer csak kikapcsolt és azóta csak a Sony feliratig jut el, nem áll fel a rendszer és a Sony PC Companion nem ismeri fel az eszközt. Mit csináljak vele? Először csak töltsem? Kérlek segítsetek, nagyon fontos lenne! :((
13/13 anonim válasza:
Nekem is Sony Xperia L-em van, ugyan ez nekem is a problémám, nekem semmi baja se volt csak lemerült és most kb már 5 órája töltőn van de még mindig pirosat villog bekapcsoláskor :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!