Tudtok jo telefonokat ajanlano olyan30es35ezer ertekbe? Samsing galaxy ace. Velemeny rola?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 3. 01:21
11/19 A kérdező kommentje:
ekkora baj h erdeklodok??nem nagyon ertek jozza de a gyerekemnek szeretnek meg lepetesbol venni..
2013. ápr. 3. 02:38
12/19 anonim válasza:
Akkor egy kicsit énis érdeklôdök: Hány éves a gyere?, fiú v lány? Volt már okostelója vagy ez lenne az elsô?
13/19 anonim válasza:
10. válaszoló! Te hol találsz s4-et meg xperia z-t 30-35000-ért? Engem is érdekelne
14/19 anonim válasza:
Sony Xperia Tipot kell venned kedves kérdezőbiztos!
15/19 A kérdező kommentje:
15 eves.lany.volt neki samsung galaxy y ja volt de el hagyta.vagyis meccse volt es meccs utan nem volt mar meg a taskajaba de ez hosszu
2013. ápr. 3. 14:47
16/19 anonim válasza:
Xperia U jó telefon, kis csajos mégis jó! De én nem vennék neki drága telefont ha így elhagyja meg nem tud vigyázni rá. Ja, és a kedves szülő megtanulhatna helyesen írni és fogalmazni
17/19 anonim válasza:
#13: Ki mondta hogy 35e-ért kapsz S4-et vagy Z-t? Egy szóval se mondtam, a kérdezô csak megkérdezte hogy nekem melyik telók tetszenek, én meg válaszoltam, te meg figyelj oda és tanulj meg szöveget értelmezni. A kérdezônek meg csak annyit hogy vegyen a lányának egy xperia tipo-t.
18/19 anonim válasza:
Ha nem lennél ekkora barom, akkor látnád, hogy a kérdező azt kérdezte hogy milyen telefonokat ajánlsz 30-35 e forintért! Haver, szerintem neked kéne megtanulni szöveget értelmezni! ;)
19/19 anonim válasza:
A kérdésre már válaszoltam, te meg elöbb olvasd el a #8-as hsz-t utána barmozz.
S*ggfej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!