Okostelefon vagy Tablet+gagyi telefon?
Figyelt kérdés
Nem tudok választani. 30-40 ezret szánnék a dologra. Vagy SONY Xperia Tipo vagy egy Concorde tab speed. Szerintetek melyik legyen ? A Tab mellé pedig egy telefon (az van itthon több is ) ami kibírja egy töltéssel akár egy héétig is .2013. ápr. 2. 23:46
11/16 anonim válasza:
Nyilván nem fog Krumpli mindenhová táskát vinni amiben ott lesz a tablet. Egy szó mint száz: a Tipot vedd meg Krumpli.
12/16 Nyúlós lónyál válasza:
A Tablet-et mindig is egy olyan felesleges dolognak tartottam, amilyennek csak lehet. Van okostelefon, ami kicsi. Ha PC-sebb kell, de kicsi, akkor mini laptom. Egy unatkozó barom megpróbált a kettő közé belőni egy gépet, ami nem ér sz@rt se.
13/16 anonim válasza:
Lónyál jól írja. Nekem is volt Galaxy Tab-om de ha nem adom el időben, kivágtam volna az ablakon olyan s*ar volt.
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat :) igazábol most már én is így gondolom, de viszont nem tipo lesz, egy picit nagyobb erősebb inkább már majdnem tab, egy 5colos atab5 phone, néztem róla vidókat, teszteket eddig csak jókat olvastam, és most a tescoban 40 pénzbe fáj, tudom amúgy h máshol is kb ennyi.
2013. ápr. 3. 18:58
15/16 A kérdező kommentje:
úgyhogy legyen egy picit kisebb , és legyen a telefon és a tab egyben. azért szeretnék ilyen nagyot mert eddig xperia x10 minim volt, vagyis csak kölcsönben :D és már nagyon utálom a pici dolgokat. Nagyjából akkora a hüvelykujjam mint maga a x10 mini :D úgyhogy remélem felüdülés lesz a nagy :D
2013. ápr. 3. 19:00
16/16 anonim válasza:
iPod Touch 5G (de még 4G se rossz) + alaptelefon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!