10Mb adatforgalom mennyire elég?
Még sosem használtam mobilnetet, ezért érdekel a dolog.
Ha van egy kártyám, amin mondjuk van havi 10mb ingyen adatforgalom, az tulajdonképpen mennyire elég?
Csak azért kérdem, mert lazán vannak olyan oldalak, amiknél megát tölt le gépen a net hozzá.
No meg egy 1-2 perces videó youtube-on már bőven megette a 10megát.
Nekem van mobilnetem.
Vodás.100Mb/hónap.
Elég szokott lenni,mert csak esténként,az ágyból szoktam mobilon netezni./Opera mini böngészőt használok/
Van úgy,hogy játékot vagy egy-két számot,esetleg videót is töltök le,de ez ritka.Általában tényleg csak olvasgatok,pl itt.
A 10Mb kb egy négyperces videóklip és egy zeneszám letöltésére elegendő,és így marad kb 1 Mb,vagy még ennyi sem.
Igen-igen, de ezt gépen tapasztalja az ember, hogy képes-e lebutítani a telefon böngészője a dolgokat (ezek szerint nyilván kevéssé), az más tészta.
Ezek szerint sajnos jó volt a sejtésem.
Ez egy ilyen ingyen net lehetőség, telenor-nál volt, 3hónapig van ingyen neted, kedvező árú feltöltőkártyás sim, nyárra kéne kis net.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!