A 3 szolgáltató közül melyik a legjobb? (T-mobile, Vodafone, Telenor)?

Szerintem is a T-Mobile. Kb 3 hónapja vagyok náluk. Azelőtt a Telenornál voltam de az egy nagyon trágyadomb cég. Sokszor csak a befizetési határidő előtt pár nappal tudtam kifizetni a számlákat. A Telenor Online felületén fizettem de érdekes módon a fizetési határidő lejárata előtt pár nappal mindig besz@rt a rendszerük. Pontosabban ezt írta ki: [link]
De ez a Telenor 404 hibaszövege, semmilyen rendszerfrissítést nem csinálnak. Meg az is nagyon érdekes volt hogy mindig csak számlazárás előtt meg után nem volt elérhető hadd ketyegjen a késedelmi kamat. Természetesen a ügyfélszolgálati irodában sem tudtam befizetni mert az ügyintéző mindig azzal a szöveggel jött hogy összeomlott a rendszer és nem tud belépni. Persze a késedelmi kamatot ki kellet fizetnem az ő hányadék rendszerük miatt. Az már csak hab a tortán hogy csak úgy maguktól a kérdés nélkül beaktiváltak valami Roaming-os internet vackot ami ha kimegyek külföldre automatikusan aktivál 100 MB netet 10.000 Ft-ért. Pont ez volt nálam az utolsó csepp a pohárba és kezdődött a 2 hónapos levelezgetés az NMHH-val.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!