Melyik headset-et vennétek meg, melyik a jobb (lehetőleg indoklást is írjatok)?
te vagy az iphone-os füleses? :D
még mindig JVC
tényleg nem leszel megelégedve a skullcandy-vel( a külsején kívül), ez olyan h külsőre bejön valaki és utána rájössz, hogy mekkora nyomorék. ez pont így van a skullcandy-vel is . külsőleg beleszerethetsz,de miután megismered a hangzását, inkább hagyod .
Én is ilyen SkullCandy-t vettem néhány hete.
Nekem nagyon tetszik kinézetre és hangzásra is. Kipróbáltam a boltban mind2 de nekem a SkullCandy jött be.
Igen, kíváncsi vagyok a véleményekre, most csak ennek a kettőnek a tekintetében.
Mint mát mondtam nekem ilyen sc-m bolt nagyon be is jött, de ellopták, most meg érdekel, hogy kinek mi a vèleménye a kettővel kapcsolatban.
Skullcandy szar, úgy ahogy van.
Ennyi pénzért Vsonic GR06, Soundmagic PL50, Klipsch Image S3, MEElectronics M31, esetleg valami jóárasított Brainwavz, stb.
ha azt akarod hogy tönkremenjen 1 hónap után a skullcandy-d akkor vedd azt mert haverom úgy járt vele:/
én nekem jvc-m van 2 éve és mindig bírja
én a jvc mellett voksolok
2 éves garanci van rá...
Nekem a legjobb fülesem 1 évig bírta az akg volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!