Milyen pozitívumai, extrái vannak a Nokia Lumia 820-nak?
Nem pontozlak le nyugi.. Amúgy 10 androidos emberkét kérdeztem meg abból 8 nak volt már hogy lefagyott. Amúgy köszi a bátorítást kedves első! :) Akkor majd ilyet veszek :) Am.... szerinted lesz rá frissítés (csak kérdem... nem azt mondom hogy feltétlen kell, vagy hogy kell), csak újítás vagy valami...
Am 1 kérdés...... az aksi idővel kapcsolatba tudtok valamit? PL 1080p be meddig lehet vele videózni? És 720p be?
Nekem egy lumia 900-asom van. Az 720p-ben tud felvenni. Annyi méterű videót, amekkora tárhely van a telón. Én pedig nem értel egyet a 2-essel Én egy androidos talicskáról váltottam wp-re és eléggé szar volt az az android. Hamar merült, feszt fagyott stb.
Én is a 820-ast venném. Én most egy 920-ast fogok venni. Biztos vagyok benne, hogy kibír félórát a videózol, sőt, akár ötöt is. :d
Lesz rá frissítés is. Új rendszer, támogatott lesz sokáig. A legtöbb wp8-as telefon meg fogja kapni a wp9-et is tudtommal. A wp7-esek azért nem kapták meg a 8-ast. Mert az a rendszer alapjaiban volt más.
Ezt tudom elmondani a rendszerről.
Itt van pár oldal, ahonnan informálódhatsz a telefonokkal és a rendszerrel kapcsolatban.
Második...jót nevettem. Kevés az app?? 150 ezer kevés? Minden alap dolog megtalálható, és a legelterjedtebb appok ingyenesek.
Nem jó a rendszer?? Miért? Mert benne van a nevében a Windows szó? Hmm. Érdekes, de egy Xperia a L820- hoz képest fostalicska. Alázza sebességben stabilitásban, meg úgy mindenben. Míg megakad az Xperia, addig a Lumia rég körberöhögi.
Tapasztalat, hiszen az én L710-em gyorsabb megpakolt memóriával egy Xperia sola-nál, pedig az 2 magos, és jobb a hardvere, míg az enyém 1 magos, mégis gyorsabb és nem akad. De ezt élőben kell kipróbálni. A Wp odaveri a legjobb Androidokat is sebességben és stabilitásban.
+1 a Nokiának.
Ajj tökjóóó annyi minden jót mondotok egyre jobban akarommár a telcsit :) Még tudtok pozitívumokat/hátrányokat? Olyanra gondolok ami legjobban szembetűnik :)
Fizikailag is akár..... és.. szoftverileg.. na értitek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!