Tudtok olyan programot androidra, amivel változtathatom az üzenetjelző led fényét?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 2. 15:23
1/8 Nyúlós lónyál válasza:
És ezt mégis hogy gondoltad megvalósítani? Egy bizonyos színű LED vagy LED-ek kerülnek bele, többnyire zöld-narancs vagy zöld-piros, de van, hogy ennél többszínű. Ha neked ez nem felel meg, akkor boncold szét és cseréld ki őket. A lámpában lévő sárgás izzó se lesz csak úgy lila (hacsak le nem fested), ki kell cserélni, nemde? Vagy én értem rosszul, és az adott színeket akarod felcserélni? Ami szerintem nem lehetséges...
2/8 A kérdező kommentje:
Létezik ilyen program,de nem minden alkalmazásnál engedi.A led-ek pedig kikeverik a színeket...tehat színkódot is adhatsz meg.
2013. ápr. 2. 16:31
3/8 Nyúlós lónyál válasza:
Hát én még ilyenről nem hallottam. Azt tudom, hogy többszínű LED van elhelyezve, de ez nekem újdonság.
4/8 Nyúlós lónyál válasza:
Besz@rok, tényleg van ilyen. Amúgy én 10 mp alatt találtam egyet: Light manager.
5/8 Nyúlós lónyál válasza:
Másik: Light Flow - LED&Notifications
6/8 A kérdező kommentje:
A Light Managert ismerem, használom is, csak nem tudok hozzá programokat társítani, viszont licenszet sem tudok hozzá szerezni, azt sem tudom, hogy lehet-e?
2013. ápr. 3. 00:01
7/8 A kérdező kommentje:
Viber miatt nem lenne utolsó szempont...
2013. ápr. 3. 00:03
8/8 Nyúlós lónyál válasza:
Hát én tegnap kipróbáltam mindkettőt, a Light Manager egy fos. Nem is működött normálisan. A Light Flow viszont jó, sokkal jobb, csak sajna az én kütyüm nem támogatott 5-nél több színt. Ez az, ingyenes:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!