Hogyan tudom aktvizálni az *. apk file-t egy androidos telefonon?
Letöltöttem egy-két témát innen: [link]
,csak azt nem tudom,hogy mivel aktiváljam,na meg persze,ha aktiválom,akkor magyar lesz-e a menü felirata?
Nagyon kevered a dolgokat.
Az .apk-at egy fájkezelővel megnyítva tudod telepíteni.
A linkelt oldalon a témák NEM anroidra vannak!
Ha androidra akarsz témát, (az alap launcher általában nem témázható) ezért elöször egy launchert telepíts (maga a launcher is megváltoztatja a felületet, és még tovább témázható)
launcher - [link]
például ezt - [link]
és erre van sok téma - [link]
A telefonod menüjében van egy Play áruház ikon, erre nyomva, a gmail felhasználóneveddel-jelszavaddal bejelentkezve tölthetsz le a Google Play-bol /nagynagy jóság, rengeteg alkalmazás, játék/. (internetkapcsolat vagy wifi természetesen kell)
Az általad linkelt oldalon is van android alkalmazás, játék
ezeket (.apk fájlok) letöltve és a telefon SD kártyájára másolva a telefon fájlkezelőjével telepítheted (elötte a Beállítások-Alkalmazások-Ismeretlen források-at pipáld be)
A témáknál
elöször a témához való launchert (pontosabban, igazábol a launcherhez csináltak témákat) telepítsd, általában a téma nevében benne van.
Ok,világos!A Google Play-ről már töltöttem le élő háttérképeket.
Tehát az .apk file-okat csak pld.a Go Launcher EX segítségével nyithatom meg.Na,de magyar marad ezután is minden,v.csak akkor,ha a Go Launcher EX magyar verzióját töltöm le?
Nem, nem
Az .apk a android telepítőfájlja, ez lehet játék, alkalmazás, launcher, bármi. Az apk-t a fájlkezelővel telepíted.
A launcher egy ablakkezelő, egy felület. Van sok féle-fajta. Az egyik ilyen launcher a GoLauncher, erre van sok téma, de kiprobálhatsz más launchereket is.
Tehát az adott launcherekhez van több-kevesebb téma.
A készülék marad magyar, némelyik launcher beállításai angol nyelvüek, azok amelyekben nincs magyar nyelv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!