Melyik telefont válasszam?
Figyelt kérdés
Új telefont szeretnék venni de nem tudom eldönteni h melyiket válasszam. Vacilálok a Nokia 6303 és a sony ericsson w595 között. (még gondolkodtam a samsung s5230-on is de ezek még szerintem nagyon kezdetleges érintőképernyősek) Mind a 2 telefonhoz más már húz, Nokia szerintem egy nagyon megbízható márka, a sony viszont jobban teccik tudásra. Tanácstalan vok, légyszi adjatok már pár tippet, érveket, v csak véleményt. KÖSZI2009. szept. 19. 20:29
1/3 anonim válasza:
Nekem Nokiám van még 1-szer sem volt vele problémám nem is vennék csak ilyen márkát.
2/3 anonim válasza:
Nekem Sony Ericssonom van, és nincs vele semmi probléma.
És a jövőben is Sony Ericssont akarok venni, csak egy kicsit fejlettebbet. :-)
3/3 anonim válasza:
Nekem a Motorola vált be, de a kérdésre válaszoljak a sonym 4x volt szervízbe ugyanaz miatt (szoftver) a nokiámon meg a bekapcs gomb ment tönkre fél év alatt... am inkább sony mert jobbak a funkciói pl több ébresztés, több letölthető alkalm, nem galéria van, és ha csng. hangot választok nem kell végigmennem h galéria-hangok-csengőhangok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!