Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Érdekelne, hogy a Samsung...

Érdekelne, hogy a Samsung Galaxy S3-nak miért csökkent az ára fél év alatt kb.20-30. 000FT-ot? Vélemények érdekelnének akinek van a tulajdonában! Nem vált be? Vannak hiányosságai? Nem tudok dönteni Note 2 és S3 között.

Figyelt kérdés
2013. márc. 31. 12:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Azért csökken az ára mert ahogy telik az idő, és ahogy fejlődik a technnológia jelennek meg mind újabb és újabb/jobb telefonok és úgy avul el ez a teló. Minél több idő telik el annál elavultabb lesz. És most amilyen gyorsan fejlődik az okostelók világa, hogy még lépést sem lehet tartani ezzel a gyors tempóval már havonta avulnak el a telók, és jönnek újabbak és jobbak. Bár esik az ára de vagy fél év múlva mikor már szinte bárki meg tudná venni, már nem veszik mert már elavult.Meghát hamarosan itt az S4 illetve a Note 3. Egyébként minden telónak vannak hiányosságai.A Note 2 és az S3 nagyon hasonlít, a leglényegibb külömbség a képernyőméret között van de az S3-nak is már bazinagy. Ha a képernyőméret nem számít vagy minél nagyobb kell akkor a Note II egy kicsivel jobb.
2013. márc. 31. 12:36
 2/6 anonim ***** válasza:

Talán azért, mert most jött ki az S4?

Amúgy meg mindig megy le 1 kicsit az ára, csak mondjuk hétről hétre nem annyira észrevehető.

Jó telefon, de az a baj vele, hogy 1gb RAM van a sima verzióban, és az nekem nem kellett, mert S2-ről váltottam. Így utólag visszagondolva arra, hogy megérte-e.. hát megérte a Note 2-t választani. :D

2013. márc. 31. 12:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Pont, hogy fél év alatt nem is olyan sok ez a 20-30 ezer forint, ahhoz képest, hogy milyen hamar fejlődik minden. Én Note-t vennék a helyedben.
2013. márc. 31. 15:19
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! Nekem mondjuk látványos volt az árbeli változás, mert pl.egy Iphone-nál hiába jött ki az 5ös a 4,4S még mindig rohadt drága.Tudom nem lehet összehasonlítani a kettőt, de akkor is. Az S3-ra csak azért esne a választás mert kisebb. Note 2 jobban tetszik felépítésre. Nemtudom láttátok-e már ezt a linket, de kicsit gáz a Samsungra nézve: [link] (Carl Zeiss optika azért odab*sz)-már bocsánat:)
2013. ápr. 1. 07:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát igen, a Nokiák mindig is jó képeket csináltak.
2013. ápr. 1. 09:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Miért lenne gáz? Másban nem jó a Nokia. Legalább a kamera megmarad nekik. Amúgy meg nem csak az S3-ra gáz, mert a Nokián kívül szinte minden gyártóra.
2013. ápr. 1. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!