Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen okostelefont vegyek...

Milyen okostelefont vegyek 50ezer Ft-ból?

Figyelt kérdés
2013. márc. 31. 09:00
 1/5 anonim ***** válasza:
69%
nekem tipóm van. én meg vagyok elégedve vele, szeretem jó kis telefon.
2013. márc. 31. 09:07
 2/5 amcsih ***** válasza:
Ezek nem rosszak: Sony Xperia Sola, Alcatel OT-992D, M-tech aTab5 MTK6577. Ezek mind 50alatt vannak, és szinte a legjobbak. Sony Xperia U-t ne vegyél, ha nem akarod mindig a töltőre tenni.
2013. márc. 31. 09:19
 3/5 anonim ***** válasza:

"Sony Xperia U-t ne vegyél, ha nem akarod mindig a töltőre rakni"

Most gondolod, hogy a többi telefonnak jobb az üzemideje?

Jelenleg szinte nincs olyan okostelefon, ami kibírna egy napnál többet, és az Xperia U átlagos üzemidővel rendelkezik.

Ennnyiért pedig az Xperia U és az Xperia Sola a legjobb.

2013. márc. 31. 10:45
 4/5 anonim ***** válasza:
A 3közül akkor inkább már a Sola. Maradjunk a márkánál. Amúgy ha nem létfontosságú a sok ingyenes app akkor a Nokia Lumia 620 is elég jó. Bár kicsit többé kerül de lehet hogy megéri ;) (egy hibája van: az akksi csak 1300mAh)
2013. márc. 31. 10:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha android kell: Sony Xperia Sola

Ha WP8: Nokia Lumia 620 (1300as akksival elmegy annyit mint egy androidos 2000es akksival)

2013. ápr. 1. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!