Mivel lehet hálózati feszültség, vagy számítógép nélkül feltölteni egy telefont?
Nyáron (még kicsit odébb van) mennénk 5 napra nyaralni, ahol nem férhetünk hozzá a 230 voltos hálózathoz (tehát nincsen konnektor).
Ti mivel töltenétek a telefont?
Értek az elektronikához, meg tudnám csinálni napelemre, csak elég sok kell belőle (pénz), még nincs más ötletem.
És még egy kérdés, amivel nem teljesen vagyok tisztában:
ezt az egészet micro-USB csatlakozóra szeretném, más nincs a telón. Az USB-ken ugye van 4 érintkező: 2 adat, és 2 tápfeszültség.
A gyári töltőkön csak a két tápfesz. ágat szokták rákötni a töltőre, vagy a töltők valamilyen adatot is átvisznek a telefonba? Én gondolom, hogy nem, csak biztos akarok benne lenni.
Hova mentek nyaralni, ahol nincs 230 V-os hálózat?
Ha ilyen helyre mentek, akkor minek a mobilt bekapcsolni?
Egy fesztiválra megyünk, ahol sátorozni fogunk, ez most szerintem teljesen mindegy, hogy hová. És hogy el tudjuk egymást érni, azért kell a telefon.
Hát külső akkumulátorral is megoldható lenne, de 3 érintkező van. Lemértem, hogy van egy pozitív, meg két negatív. De ez mire jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!